keskiviikko 26. heinäkuuta 2017

Sisustajan unelmapäivä: Lapuan Kankureiden myyntipäivillä

Jokakesäinen unelmapäiväni oli jo tänään! Pääsin nimittäin blogikavereiden kanssa tutustumaan ennakkoon Lapuan Kankureiden myyntipäivien tarjontaan. Myyntipäivät ovat yrityksen tuotantotiloissa Lapualla jokakesäinen juttu. Lapualainen opiskelukaverini vei minut sinne ensi kerran varmaan neljä vuotta sitten. Sen jälkeen olen pitkin vuotta unelmoinut pääseväni sinne taas. Ja myönnän, järjestän kesämenoni aina siten, että olen maisemissa Kankureiden myyntipäivien aikaan...Ja uskon etten ole ainut, joka tekee näin.




Myyntipäivät ovat kuin kesäinen tori. Siellä kuhisee väkeä, musiikki soi ja väki on hymyssä suin. Kaikkialla on silmän kantamattomiin erilaisia Lapuan Kankureiden tuotteita. Hinnat ovat mukavan matalat. Tarjolla on villahuopia, kaitaliinaa, pyyhkeitä, pestyä pellavaa, juhlaliinoja, aamutossuja ja kaikkea vain, mitä yrityksen valikoimassa on.

Useat tuttuni ostavat sieltä ison kasan lahjoja vuoden varalle: Häälahjoja, joululahjoja, muistamisia opettajille ja ystäville. Oma strategiani on etsiä sieltä jotakin sellaista ihanaa itselleni, jota olen jo pitkään katsellut yrityksen valikoimasta sillä silmällä. Edellisvuonna hankin sieltä perheemme jättipitkään ruokapöytään upean pellavaliinan sikahalvalla. Viime vuonna haaviin olisi pitänyt jäädä palkittu Corona-huopa, mutta ne loppuivat heti alkumetreillä. Tänä vuonna haaveissa oli ostaa Ruut-peitto/-pöytäliina. Ja sen sain kuin sainkin.

Ne eivät ole ne halvat hinnat, vaan se on se tunnelma ja upea pellavatuotteiden kirjo, joka saa mielen iloiseksi vuosi toisensa jälkeen Lapuan Kankureiden Myyntipäivillä. Tänään meillä oli vielä blogikamujen kanssa upea mahdollisuus kuulla ostosten lomassa omistajapariskunnan tarinoita tuotteista ja tuotantotavoista. Se teki shoppailumatkasta vielä paremman. Kiitos!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania tuotteita kauppa täynnä :) Mukavaa että pääsitte blogiporukalla sinne tutustumaan ja kuulemaan tarinoita <3 Aurinkoista torstai aamua :)